Groep 5

Welkom in groep 5 bij Juf Hetty en Juf Babette

 

Op maandag en woensdg staat juf Hetty voor de klas en op dinsdag, donderdag en vrijdag juf Babette. Op dinsdag en donerdag hebben we gymles van juf Sterre en om de week hebben we muziekles van Meester Jeroen.

 

Op deze manier houden we u op de hoogte van mededelingen, uitstapjes, ouderavonden enz. Maar natuurlijk komen er af en toe ook gewoon leuke berichten voorbij dat u een idee krijgt van wat we allemaal doen in groep 5. 

 

Mocht u vragen hebben kom gerust bij een van ons langs!

BERICHTEN

11 okt 2019 - Kinderboekenweek
Preview foto Vandaag hadden we op eens 2 geheim agenten in de klas staan.. Dit was voor een aantal kinderen even schrikken. Gelukkig was het niet echt en kwamen ze van de Amsterdamse Jeugdtheaterschoool. We kregen een hele leuke workshop rondom het thema van de kinderboekenweek "reis mee". 

 

Dinsdag zijn we naar de OBA geweest, hier hebben we ook van alles gedaan rondom de kinderboekenweek! Er was een circuit, we moesten in boeken vragen opzoeken, eigen voertuigen tekenen en we hebben zelfs geleerd hoe we naar een boot moeten seinen. Al met al een leerzaamen leuk bezoek!


03 sep 2019 - De gouden weken
Preview foto Wij zijn begonnen met het thema de gouden weken. Tijdens de gouden weken werken we actief aan een goede sfeer in de groep. Dit doen we door veel groepsvormende activiteiten te doen. Naaast groepsvormende activiteiten gaan we groepsreggels bedenken en hebben we het erover hoe we omgaan met de leerkracht en elkaar. 

Tijdens de gouden weken hebben we een koffer in de klas staan, "de geheime koffer", kinderen mogen iets meenemen wat echt bij hem of haar hoort. Als iedereen iets meegenomen heeft gaan we kijken wat er in de koffer zit. Zouden jullie deze week iets mee willen nemen?