Groep 1/2a

Welkom in groep 1/2a bij juf Marieke en juf Jessica                                       

 

Bij de kleuters wordt gewerkt met thema’s. U kunt dan denken aan herfst, verkeer en kunst, maar ook thema’s als Sinterklaas, Kinderboekenweek en Kerst komen aan bod. Dit jaar zijn er op school ook weer projectweken. Hierin zullen thema’s schoolbreed aan bod komen en dat zal in de hele school te zien zijn. Naast het lopende thema zijn er activiteiten die wekelijks terugkomen. We werken onder andere met de ontwikkelingsmaterialen, knutselen en leren Engels. De kinderen uit groep 2 krijgen al taken die ze binnen een bepaalde periode gedaan moeten hebben.


Bij ieder thema maken we een thematafel en gebruiken we de lettermuur. De kinderen mogen iets meenemen van thuis over het thema en ze mogen iets meenemen dat begint met de letter van dat moment. Op dinsdag hebben we gym van juf Sterre. Natuurlijk spelen we ook lekker buiten op het kleuterplein of binnen in de speelzaal. 

BERICHTEN

15 apr 2020 - Onderwijs op afstand
De school is nu alweer een maand dicht. Ook voor ons is het nog erg wennen om elkaar niet elke dag te zien, maar het belangrijkst nu is dat we allemaal gezond zijn. 

Gelukkig kunnen we videobellen, zodat niet alleen wij de kinderen zien maar de kinderen ook met elkaar contact houden. Zo hebben we gisteren gezongen voor een jarige Quilan en krijgen we leuke foto's van de kinderen toegestuurd. We hopen elkaar snel weer te zien!