Groep 1/2c

Welkom in groep 1/2c bij juf Ruby en meester Roy                                         

 

Bij de kleuters wordt gewerkt met thema’s. U kunt dan denken aan herfst, verkeer en kunst. Maar ook thema’s als Sinterklaas, Kinderboekenweek en Kerst komen aan bod. Dit jaar zijn er op school ook weer projectweken. Hierin zullen thema’s schoolbreed aan bod komen en dat zal in de hele school te zien zijn. Naast het lopende thema zijn er activiteiten die wekelijks terugkomen. De kinderen uit groep 2 krijgen al taken die ze binnen een bepaalde periode gedaan moeten hebben.


Bij ieder thema maken we een thematafel en gebruiken we de lettermuur. De kinderen mogen iets meenemen van thuis over het thema en ze mogen iets meenemen dat begint met de letter van dat moment. 

Op donderdagmiddag hebben we gym van juf Sterre. Natuurlijk spelen we ook lekker buiten op het kleuterplein of binnen in de speelzaal. 

BERICHTEN

20 dec 2019 - Tot de kerstvakantie
De eerst maanden van het jaar hebben we vanalles samen gedaan. Hier volgen een paar van de leukste dingen:

- elkaar leren kennen

- voorlezen door de ouders

- een uitstapje naar het Amstelpark

- muziekles van meester Jeroen

- kerstkoekjes bakken

Bij alle activiteiten zijn we bezig met het oefenen van grote en kleine motoriek, luisteren, samen werken, liedjes zingen, klanken, letters en cijfers ontdekken, samen spelen.

Kijkt u eens in ons fotoalbum op deze pagina om er wat beelden bij te krijgen. 

Bedankt voor alle hulp die we van de ouders krijgen, zonder julllie lukt het niet! We wensen iedereen fijne feestdagen en zien jullie graag weer op 6 januari in de klas.