Groep 4

Welkom in groep 4 bij juf Annelies en juf Jessica.

 

Op maandag en vrijdag staat juf Jessica voor de klas, en van dinsdag tot en met donderdag juf Annelies. Op dinsdag en donderdag hebben we gym van juf Sterre en op sommige vrijdagen komt meester Jeroen muziekles geven.


Via deze pagina houden we u onder andere op de hoogte van ouderavonden, gesprekken en uitstapjes.

 

Tussen 8.20 en 8.30 bent u als ouder welkom in de klas en ook na schooltijd staat de deur voor u open. Wanneer u iets met ons wil bespreken, maken wij daar graag tijd voor vrij.

BERICHTEN

09 okt 2019 - Kinderboekenweek
Preview foto De kinderboekenweek is weer van start gegaan.

Het thema is dit jaar 'Reis mee'.

Na de opening hebben we allemaal een personage uit ons favoriete boek getekend en zo een wereld vol verhalen gecreëerd. Vrijdag sluiten we de kinderboekenweek af met een workshop van de Amsterdamse jeugdtheaterschool.


29 aug 2019 - De Gouden Weken
Preview foto Direct na de zomervakantie zijn wij schoolbreed met De Gouden Weken begonnen. Het doel van deze weken is een goede groepssfeer te creëren tussen de leerlingen onderling en tussen de kinderen en ons. We doen dit onder andere door gezamenlijke spelletjes te spelen waarin vertrouwen centraal staat. Ook zijn er gesprekken met de kinderen over hoe je met elkaar omgaat. Naast De Gouden Weken werken we ook met PBS. Dat is een methode om op sociaal gebied respectvol met elkaar om te gaan. Mocht u hier meer over willen weten, dan lichten wij dit graag verder toe.